La Mole"-ს ორცხობილა - 400 გრამიმასკარპონე - 500 გრამიშაქარი - 125 გრამიკვერცხი - 2 ცალიკაკაოყავა ბრენდი/ლიქიორი¶ ¶ ¶ ¶ ¶ ¶ ¶ გააცალკევეთ კვერცხის გული და ცილა, მოამზადეთ გულისგან გოგლი-მოგლი ( სასურველია წყლის ორთქლზე გააჩეროთ 10-15 წუთი) და ცილისგან ბეზე. ¶ გოგლი-მოგლს გადაურიეთ მასკარპონე და შემდგომ ბეზე.¶ ცალკე თასში გააგრილეთ ყავა და დაუმატეთ სასურველი ალკოჰოლი. ¶ "La Mole"-ს ორცხობილა ამოავლეთ ყავაში და მოათავსეთ სასურველ ჭურჭელში ერთ ფენად, გადაუსვით კრემი და შემდგომ მოაფრქვიეთ კაკაო, ასევე გააკეთეთ მეორე ფენაზე.¶ ტირამისუც მზად არის, მოათავსეთ მაცივარში (სასურველია 24 საათი) თუმცა როგორც კი გაცივდება შეგიძლიათ მიირთვათ¶