შეიძინეთ ფრესკოს ქსელის ნებისმიერ სუპერმარკეტში მარწყვი და მოამზადეთ უგემრიელესი დესერტი:მარწყვის ტარტი საჭირო ინგრედიენტებიცომი:ფქვილი - 250 გრკარაქი - 150 გრკვერცხის გული - 2 ცალიშაქრის ფხვნილი - 100 გრმარილი - 5 გრსოდა - 5 გრცივი წყალი - 2-3 ს/კკრემი:რძე - 500 მლკვერცხი - 2 ცალიშაქარი - 150-200 გრფქვილი - 70 გრკარაქი - 150 გრმოსართავად:მარწყვი - 500 გრვამზადებთ ცომს :გადავურიოთ მშრალი ინგრედიენტები ერთმანეთს, ჩავყაროთ ცივი კარაქის კუბები და მოვამზადოთ ფხვიერი მასა, დავუმატოთ კვერცხის გული, გადავურიოთ და საჭიროების შემთხვევაში ცომის შესაკრავად დავუმატოთ ცივი წყალი. მოვზილოთ ცომი, მოვათავსოთ საკონდიტრო პარკში და შევდოთ მაცივარში 30-40 წუთი.ცივი ცომი გადმოვიღოთ და გავაბრტყელოთ 3-4 მმ სისქემდე, მოვათავსოთ 24-26 დიამეტრის ტარტის ფორმაზე. გული დავჩხვლიტოთ ჩანგლით, ტარტზე მოვათავსოთ პერგამენტის ქაღალდი და ჩავყაროთ შიგნით ლობიო ან წიწიბურა, რათა გამოცხობის დროს გული არ ამოიბეროს.15 წუთი ვაცხობთ 200 გრადუსზე, შემდგომ მოვხსნით პერგამენტზე მოთავსებულ სიმძიმეს და კიდევ 15 წუთი გავაგრძელებთ ცხობის პროცეს, ცხობის დრო დამოკიდებულია თქვენი ღუმელის სიმხურვალეზეც.გამზადებულ ტარტს აწყობამდე კარგად გავაგრილებთ.კრემი:ვამზადებთ ტრადიციულ მოხარშულ კრემს: შაქარს დავუმატებთ კვერცხს გადავურევთ , დავუმატებთ ფქვილს და კარგად გავხსნით ინგრედიენტებს. დავამატებთ შემთბარ რძეს, ინგრედიენტებს გადავურევთ რძეში და მოვათავსებთ თასს დაბალ ცეცხლზე, ვურევთ შესქელებამდე.მიღებულ მასას გავაგრილებთ და ცივ კრემს დავუმატეთ კარაქს/ვანილს.აწყობა:გამომცხვარ ტარტში მოვათავსებთ კრემს და ზემოდან მოვრთავთ მარწყვით